perjantai 17. kesäkuuta 2016

PENTU NIMELTÄ TAAVI

Moikka! Tänään on ollut menoa ja melskettä, sekä aikataulu tiukilla. Tälläkin hetkellä koitan rustata tän postauksen julkaisukelpoiseksi vielä ennen kuin grilli-illan vieraat saapuu paikalle. Päätin siis edellis iltana hetken mielijohteesta järjestää kavereideni kanssa leppoisan perjantai illan saunan, grillailun ja hyvän seuran merkeissä. Sateinen sää vaan pilaa tunnelmaa, mutta eikös se niin mene että hyvä seura on se tärkein!

Mutta tosiaan aamulla herätys soi jo yhdeksän aikaan ja rupesin heti ensimmäisenä tekemään aamupalaa. Omena- kanelipuuroa baanaani viipaleiden, mustikoiden ja cashewpähkinöiden kera. Oli ihana syödä pitkästä aikaa aamupalaksi muutakin kun pari leivän kannikkaa.


Tämä aamu oli myös yksi ihmeistä, sillä aamutoimien jälkeen mulle jäi paljon ylimäärästä aikaa ennen tienpäälle lähtöä. Se on siis erittäin harvinaista mun kohdalla! Päätin käyttää luppoajan hiusten kihartamiseen. Kiharran hiuksiani todella harvoin, koska aika ei usein riitä semmoiseen näpräämiseen ja harvoin onnistun niiden tekemisessä, mutta kerrankin voin sanoa että olen tyytyväinen! Voisin alkaa vaikka useammin harrastamaan tätä hiusten laittoa ja opettelemaan erilaisia kampauksia. Katsotaan jos joskus kehtaan niistä pistää vaikka tännekkin postausta.;)

Päivän pää blääni oli mennä katsomaan kaverini Sadun uutta kissanpentua ja höpöttelemään kuulumisia muutaman luokkalaiseni kanssa joiden kanssa ei olla vähään aikaan nähty. Sitä ennen poikkettiin kuitenkin äidin kanssa Pälkäneellä näyttämässä hitaalla käyvää tietokonettamme Rm- micro nimisessä tietokoneyrityksessä. No viiruksiahan sieltä löytyi, mutta kone saatiin kuntoon nopeasti ja liikkeen iloisesta ja positiivisesta palvelusta jäi itselle loppupäiväksi tosi pirteä fiilis. Nyt tiedän ainakin varmaksi minne menen näyttämään tietokonettani jos sinne joskus jotain pöpöjä ilmestyy.


Kun kone oli kunnossa lähdin bussilla kohti Tamperetta. Matkanvarrella luokkalaiseni Silja hyppäsi kyytiin ja matkustettiin sitten yhdessä loppu matka. Perillä meitä odotti noin 10 viikon ikäinen rohkea pikku kisu Taavi. Suloisin näky pitkään aikaan!♡ Harmikseni jouduin lähtemään kuitenkin parin tunnin päästä matkustamaan kotiin päin. Mutta parin viikon päästä pitää mennä moikkaamaan tytsyjä ja Taavia paremmalla aikaa.

Nyt lähden kuitenkin järjestelemään pihamökkiä kuntoon ja tsekkaamaan, että kaikki on varmasti valmiina iltaa varten. Pitäkää tekin ensimmäiset ihanat lukijat kiva perjantai ilta!

8 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ja ihania kuvia :-)

    http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihana kisu sun kaverilla! Haluaisin niin kovasti meillekin kissan, mutta asunnon neliöt ei riitä kyllä siihen. Ehkä joskus tulevaisuudessa, kun muutetaan isompaan asuntoon.

    Sulla on muuten aivan ihanan sävyset hiukset! Mulla on ollu tosi kauan himo värjätä hiukset ruskeiks ja sun hiusten väri ei ainakaa helpota sitä.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep se on kyllä super söpö ilmestys! Meillä menee taas niin päin että tulevan muuton myötä pitää luopua meidän Mosse kisusta, kun neliöt rupeaa hupenemaan silmissä. Mutta ehdottomasti kisua hommaamaan kun on sopiva hetki;)
      Oi ihana, kiitos kommentista!♥

      Poista
  3. Voiii niin suloinen kissanpentu! <3 Mäkin haluun tollasen! :D Toi sun aamiainen näyttää myös hurjan herkulliselta!

    http://unelmannuppuja.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih niin onkin!♥ Olisi itelläkin tehnyt mieli napata toi pikku hurmuri matkaan mukaan, mutta täälä olisi ollutkin meidän Mosse vastassa, joka taas ei olisi välttämättä ollut niinkään innoissaan:D Ja jep se kyllä oli pitkästä aikaa! Harmittaa vain kun harvoin on aamuisin aikaa kokkailla mitään spessumpaa. Kiitos kommentista!♥

      Poista
  4. Voi kun ihania kuvia!♥ :)

    http://jenskuli99.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on tärkeä ja saa hymyn huulille! Pidäthän vain huolta ettei kommenttisi ole asiaton tai loukkaa ketään, kiitos ♥