tiistai 21. kesäkuuta 2016

ALKUVIIKON KUULUMISET


Vihdoin on aurinko taas ilmestynyt taivaalle liian pitkän viileän jakson jälkeen! Rakastan niin tätä kun olo tuntuu heti paljon virkeämmältä ja kesä oikeasti kesältä.

Vietin viikon vaihteen Tampereella kaverillani Jerellä pizzan ja parin sidukan voimin. Eilen palailtuani autokoulun kautta takaisin tänne maalle, paraskaverin Maria tuli pitämään mulle seuraa. Kuvailtiin myös sen verran mitä muistikortin tila antoi periksi. Joka ei tosiaan ollut mikään päätä huimaava, kuten yllä olevista kuvista saattaa huomata. Montaa julkaisu kelpoista ei siis mahtunut sekaan:D


Tänään en ole saanut aikaiseksi juurikaan mitään. Aamun käytin blogien selailuun ja uuden bannerin suunnitteluun mummuni luona samalla kun odottelin autokoulun alkamista. Bloggauksen lomassa kipasin hakemassa Kangasalan kirjastolla sijaitsevasta Kahvila Novelliasta kana-fetasalaatin. Ah, rakastan niin kyseisen kahvilan salaatteja! Edullista, tuoretta ja hyvää. Suosittelen ehdottomasti jos joskus liikutte Kangasalan keskustan suunnilla!

Autokoulussa käytiin läpi pääasiassa eri vuoden aikojen haasteita ajossa. Jännää miettiä kuinka nopeasti nuo teoriatunnitkin on tullut käytyä sillä enää on jäljellä ensiviikon kolme tuntia. Ensimmäiselle ajotunnillekin ilmoittauduin ensiviikon maanantaiksi.

Nyt loppuillan käytän luultavammin kuvanmuokkaus ohjelmien tutkimiseen, bannerin kanssa tappelemiseen (banneri tosiaan valmiina, mutta ei suostu näkymään blogissa..) sekä huoneen siivoiluun, sillä huomenna olisi luvassa asuntotarkastus. Pidetään peukkuja, että kaikki olisi kunnossa!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! ihanan kesäinen <3! ja nam toi salaatti näyttää ihan sika hyvältä :D tuli kauhee nälkä ku näin ton kuvan x)

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana, kiitos!♥ Hah voin kyllä sanoo että maistuukin ihan törkeen hyvälle!:D

      Poista

Jokainen kommentti on tärkeä ja saa hymyn huulille! Pidäthän vain huolta ettei kommenttisi ole asiaton tai loukkaa ketään, kiitos ♥