keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

RIPSIENPIDENNYKSET - KUINKA PITKITTÄÄ HUOLTOVÄLIÄ

Olen viimeisten viikkojen aikana suojellut ripsienpidennyksiäni kaikin mahdollisin keinoin mitä olen keksinyt ja kuullut. Tulevana lauantaina alkaa kolme päivää kestävät Aitoon kirkastusjuhlat, jossa haluaisin ripsien olevan vielä hyväkuntoiset. Ajattelin että jakaisin käyttämäni niksit tänne blogiinkin jos niistä sattuisi olemaan joillekkin muillekkin hyötyä. Tottakai kaikkien ripset ovat yksilölliset ja huoltoväli vaihtelee. Itselläni on nopeasti tippuilevat ripset ja olen huomannut näiden kikka kakkosten auttavan ainakin hieman.


♥ Älä kastele ripsiä 24 tuntiin kiinnityksen jälkeen.
♥ Öljy liuottaa liimaa, joten vältä öljypohjaisia kasvojenpuhdistus tuotteita ja meikkejä.
♥ Vältä mahallaan nukkumista, etteivät ripset painaudu ja hinkkaa tyynyä vasten.

 
♥ Jätä ripsientaivutin ehdottomasti sivuun. Se ei tee hyvää liimauksille.
♥ Vältä liiallista kosteutta, kuumuutta ja höyryjä. Suihkussa käynnin ajaksi voi kylppärin oven jättää auki että lämpimästä vedestä aiheutuvat höyryt pääsevät pois.
♥ Räpsyt on kuitenkin pestävä, päivittäin haalealla vedellä. Taputtele ripset kuiviksi ja harjaa ripsiharjalla. Josset ole saanut ripsiharjaa ripsien laittajalta on helppo konsti puhdistaa vanhasta ripsiväristä harja osa ja harjata ripset sillä.

 Käytin ensimmäiset kuukaudet alempaa pestyä ripsiväriharjaa pidennysteni harjaamiseen, mutta sitten sain oikean ripsienpidennyksille tarkoitetun harjan ripsienlaitattajaltani.
 
♥ Älä nypi sojottavia ripsiä, vaikka kuinka tekisi mieli. Nyppiminen on haitaksi myös omille ripsille.
♥ Vältä ripsivärinkäyttöä, ripset ovat näyttävät ilmankin.
♥ Jätä silmämeikkien käyttö mahdollisimman vähälle
 
Kuvissa ripseni ovat olleet silmissä vähän päälle kaksi viikkoa ja huomaa kuinka ulkokulmista alkaa ripset jo tippuilla. Toivottavaan että sinnittelisivät vielä pari päivää ja mieluusti vielä festareiden ajankin:D
 
Toivottavasti vinkeistä oli edes joillekkin hyötyä ja jos teillä on mielessä lisää niksejä millä pidentää ripsien huoltoväliä niin kommentoikaa ihmeessä!

4 kommenttia:

  1. Mulla toi mahallaan nukkuminen on se, mikä riipii näit ripsiä erilleen :D Aina aamulla saa nyppiä lakanoista irronneita ripsiä XD Mut kiva postaus, hyvä pitää nää kohdat mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah mulla on ihan sama homma, kun ei tuo selällään nukkuminen tahdo luonnistua:D Pitäisi vaan totutella niin eiköhän siihen sitten tottuisi. Mutta heei kiitos kommentista♥

      Poista
  2. Mulla ripset pysyy usein hyvin kiinni, mut ne alkaa sojottaa ties minne eikä niitä ripsiharjalla oikein saa ruotuun. :(!

    explorar- el-mundo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa vähän sama ongelma etteivät ripset aina meinaa mennä omille paikoilleen vaikka kuinka harjailisikin, en sitten tiedä mistä johtuu. Pinsettien avulla asettelen niitä varovasti järjestykseen jos eivät ripsiharjaa tottele:D Ja muuten ihana blogi sulla, kun kävin kurkkaamassa!♥

      Poista

Jokainen kommentti on tärkeä ja saa hymyn huulille! Pidäthän vain huolta ettei kommenttisi ole asiaton tai loukkaa ketään, kiitos ♥