lauantai 2. heinäkuuta 2016

TYTTÖJENILTA

Eilen vietimme kuuden tytsyn voimin pitkästä aikaa tyttöjeniltaa. Ystävämme Veera saapui keskiviikkona takaisin vaihdosta Suomeen, joten jotain vähän spessumpaa tekemistä oli keksittävä. Mikä olisikaan sen parempaa, kun järjestää tyttöjenilta paljun, herkkujen, hyvän musiikin ja upeiden tyttöjen kera!♥  Saunominenkin kävi mielessä, mutta meistä suurin osa olisi jättänyt väliin joten päädyttiin lämmittämään pelkän palju. Olen nimittäin yrittänyt parhaani mukaan saada ripseni pysymään vielä päälle viikon hyväkuntoisina etteivät viikonpäästä Kirkastusjuhlilla olisi kaikki räpsyt ehtineet karista pois. Sauna olisi omalta osaltaan heikentänyt niiden pysymistä, mutta paljussa lilluimme sitten saunomisenkin edestä.


Ilta meni tosi nopeesti ja oli ihana viettää koko porukalla aikaa ja kuulla kaikkien kuulumiset juuria myöten. Kuulumisten lisäksi jaettiin suurimmatkin salaisuudet pulloa pyörittäen;)

Tänään vietetään Marian kanssa rauhallinen kotipäivä. Grillaillaan, otetaan aurinkoa ja illasta voisi katsoa vaikka jonkun hyvän leffan jota ei olla nähty aikoihin. Täytyy myös valmistautua huomisiin Liisan 90- vuotis bileisiin, joista saan toivon mukaan myös väsäiltyä postausta.

Mutta nyt grilli tulille ja rillaamaan!

6 kommenttia:

  1. Moi! Voitit blogini kesä-arvonnassa, käythän jättämässä viestin/laitat sähköpostilla osoitteesi niin saan paketin postiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, ihana yllätys! Pistän sähköpostia tulemaan:)

      Poista
  2. Wau miten ihanalta teidän tyttöjenilta näyttääkään *_* <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi onnistunut ilta! Useammin pitäisi järkätä aikaa tyttöjen kanssa. Kiitos ihanasta kommentista <3

      Poista
  3. Oi että kuinka ihanalle tuo teidän ilta on näyttänytkään.<3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Niin ihana se olikin mieli tekisi jo järjestää uus tyttöjenilta:D Kiitos kommentista meen kyläilemään sunkin blogin puolella!♥

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on tärkeä ja saa hymyn huulille! Pidäthän vain huolta ettei kommenttisi ole asiaton tai loukkaa ketään, kiitos ♥