perjantai 23. syyskuuta 2016

MAALTA KAUPUNKIIN

En ole blogissa aiemmin uskaltanut mainita muutamien epäselvyyksien takia, mutta näiden hiljaisten parin kuukauden aikana olen muuttanut vanhempieni kanssa pois maalta lähemmäs Tamperetta. Olen tsekkaillut myös itselleni omaa asuntoa, mutta kämpät joita olen käynyt katsomassa evät ole olleet kovin miellyttäviä, joten päädyin asumaan vielä hetken vanhempieni kanssa saman katon alla.

Suurimman osan ajastani olen käyttänyt siis tavaroiden pakkaamiseen, purkamiseen ja ennen kaikkea tavaroiden karsimiseen. Perheemme on tehnyt jo monta muuttoa aina isompaan ja isompaan asuntoon, joten tavaraa ei ole juurikaan tarvinnut heittää pois. Nyt kun muutto tehtiin isolta maatilalta yli puolet pienempään rivitaloasuntoon huomaa kuinka paljon sitä tavaraa on tullutkaan hamstrattua ja kaikesta ylimääräisestä rojusta on vain pakko päästä eroon. Siltikin tekee tiukkaa mahduttaa kaikki tarpeelliset tavarat huoneeni neljän seinän sisään:D

Sopeutuminen maalta keskustaan vie myös oman aikansa. Todella ihmeellistä on se, kun katsoo ulos ikkunasta ei näy enään rauhoittavaa pelto maisemaa vaan ihmisiä! Koiran ulkoiluttajia, pieniä lapsia, vanhoja pariskuntia. Maalla kun ei naapureita ollut heti metrin tai parin päässä.

Oudolta tuntuu myös ettei ruokakauppaan tarvitse matkustaa kymmentä kilometriä vaan riittää että käppäilee ovesta suoraan tien toiselle puolelle tekemään ostoksia. Voin myös kulkea pidempiä matkoja bussilla helposti koska vain haluan sillä lähin bussipysäkki on viiden kilometrin sijaan kahdenkymmenen metrin päässä.


Monet asiat ovat siis helpommin hoidettavissa, mutta maaseudun rauhaa tulen todella kaipaamaan! Ennen sitä tuli pidettyä ihan itsestäänselvyytenä, mutta nyt sitä osaa arvostaa näin jälkeen päin.

Muutto on nyt kuitenkin takana päin ja on vihdoin aikaa postailla suunnittelemiani postuksia, sekä muutenkin olla aktiivisempi täälä blogin puolella!



2 kommenttia:

Jokainen kommentti on tärkeä ja saa hymyn huulille! Pidäthän vain huolta ettei kommenttisi ole asiaton tai loukkaa ketään, kiitos ♥